Wat kost een bruidsjurk / trouwjurk?”. Wij waren benieuwd naar de gemiddelde prijs van een bruidsjurk. Daartoe hebben we iets meer dan een week geleden een mail gestuurd naar alle abonnees van de gratis bruidsreportage tips met de vraag hoeveel zij voor hun trouwjurk hebben betaald…

Inmiddels heeft al meer dan 10% (75 mensen) van de aangeschreven bruiden geantwoord en het formulier ingevuld. Onze hartelijke dank hiervoor! De prijs die de meeste bruiden (31%) betaalden voor hun trouwjurk ligt zo tussen de duizend en vijftienhonderd euro.

Prijs van een bruidsjurk / trouwjurk

Prijs van een bruidsjurk / trouwjurk

Toch is zo’n 10% van de bruiden in staat een goedkope bruidsjurk op de kop te tikken (of zelf te maken): zij betaalden namelijk minder dan tweehonderdvijftig euro. Het blijkt ook dat trouwjurken van boven de drieduizend euro slechts door 1% van de bruiden worden gekocht.

Uit bovenstaand overzicht blijkt ook nog eens dat meer dan de helft van de bruiden voor hun bruidsjurk een prijs van tussen de duizend en tweeduizend euro betaalden.

Dit onderzoek is waarschijnlijk niet representatief voor de Nederlandse bruidsmodemarkt. Vanwege onze scherpe tarieven voor bruidsreportages, ligt het voor de hand dat de bruiden die wij hebben aangeschreven ook op zoek zijn gegaan naar een scherp geprijsde trouwjurk.

Wij vonden het in ieder geval ontzettend leuk om de lezers en lezeressen van het weblog en de bruidsreportage tips eens te betrekken en we bedanken iedereen voor haar/zijn medewerking.

Voor meer bruidsmode, zie http://bruidsmode.bestelinks.nl/

Be Sociable, Share!

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter

Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>